Welkom

Namens het Promotieteam van "'t Krupertje" heten wij u van harte welkom op onze website.

Deze website biedt u alle informatie met betrekking tot het nieuwe unieke Nimweegs drankje, genaamd: "t Krupertje".

Wat is 't Krupertje precies?

"'t Krupertje" is een koffie/kaneel likeur, die op initiatief van CV "De Waoterjokers", door Brouwerij "De Hemel" op ambachtelijke wijze is gestookt.

Het bevat een alcoholpercentage van 14,8% en is daarmee uitermate geschikt voor verkoop in de horeca. "'t Krupertje wordt gepresenteerd in flesjes van 20 cl.

"'t Krupertje" onderscheidt zich van andere drankjes, door zijn unieke fluweel-zoete smaak. Naast dat dit drankje perfect als borrel te drinken is, kan dit drankje ook goed gemixt worden met bijvoorbeeld Cola ("de KruCo") en koffie ("de KoKru"). Dit maakt "'t Krupertje uitermate geschikt als cadeau en/of relatiegeschenk.

Het idee erachter is dat "'t Krupertje" in heel Nederland bekend gaat worden als hèt Nimweegse drankje. Hiermee willen wij het carnaval in Knotsenburg een nieuwe impuls geven, door het een nieuw uniek karakter aan te meten (zie "Doelstelling").

Een aantal horecagelegenheden in Nijmegen ondersteunen ons initiatief al!
Dit zijn:

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit concept en/of wilt u ons initiatief steunen? Lees dan snel verder en neem contact met ons op!

"'t Krupertje" Promotie-team.